Gå till innehållGå till sökningGå till sidfot
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.Min: 300,00 kr
Fisktacos med fetaost och mango

Fisktacos med fetaost och mango

Av ICA Köket
Publicerat den 08 juni 2017
Läcker fisktaco som serveras med en härlig salsa gjord på bland annat tärnad mango, avokado, fetaost och koriander. Lättlagat men lyxigt med Fish & Crisp gourmetfiléer som du enkelt tillagar i ugnen direkt från frysen, så allt du behöver imponera med är salsan.
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

45 minTotal tid
4Portioner

Ingredienser

  • 400 g tärnad mango
  • 2 tärnade avokador
  • 150 g smulad fetaost
  • 2 strimlade salladslökar
  • 1 hackad chili
  • 20 g grovhackad färsk koriander
  • 2 lime
  • 480 g panerade fiskfiléer (gärna fish & crisp gourmetfilé)
  • 8 små mjuka tortillabröd
  • 2 dl crème fraiche

Gör så här

  1. Steg 1

    Salsa: Blanda mango, avokado och fetaost. Rör ner salladslök, hackad chili och koriander. Pressa i lime och smaka av med salt (ca 2 krm).
  2. Steg 2

    Tillaga fisken enligt förpackningen. Värm tortillabröden. Dela varje filé i fyra bitar, lägg mangosalsa och två bitar fisk i varje tortillabröd.
  3. Steg 3

    Till servering: Toppa med en klick crème fraiche.