- Recept
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(81,80 kr/kg)Pris40,90 kr
- 0.5kg(57,80 kr/kg)Pris28,90 kr
- 0.5kg(61,80 kr/kg)Pris30,90 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(123,60 kr/kg)Pris30,90 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 35g(55,00 kr/kg)PrisCa1,93 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(212,86 kr/kg)Pris14,90 kr
- 0.25kg(127,60 kr/kg)Pris31,90 kr
- 0.1kg(259,00 kr/kg)Pris25,90 kr
- 65g(109,00 kr/kg)PrisCa7,09 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(547,50 kr/kg)Pris21,90 kr
- 0.04kg(697,50 kr/kg)Pris27,90 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(163,60 kr/l)Pris40,90 kr
- 0.25L(175,60 kr/l)Pris43,90 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(10,73 kr/l drickklar)Pris42,90 kr
- 4L(8,73 kr/l drickklar)Pris34,90 kr
- 2L(8,45 kr/l drickklar)Pris16,90 kr
- 6L(3,98 kr/l drickklar)Pris23,90 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(187,60 kr/kg)Pris46,90 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(385,00 kr/kg)Pris77,00 kr
- 0.2kg(360,00 kr/kg)Pris72,00 kr
- 0.2kg(515,00 kr/kg)Pris103,00 kr
- 0.085kg(587,06 kr/kg)Pris49,90 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(128,00 kr/l)Pris64,00 kr
- 0.75L(165,33 kr/l)Pris124,00 kr
- 0.25L(199,60 kr/l)Pris49,90 kr
- 1L(87,00 kr/l)Pris87,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(28,17 kr/kg)Pris16,90 kr
- 1kg(14,90 kr/kg)Pris14,90 kr
- 0.15kg(86,00 kr/kg)Pris12,90 kr
- 0.125kg(87,20 kr/kg)Pris10,90 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.02kg(695,00 kr/kg)Pris13,90 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar