- Recept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(49,90 kr/kg)Pris24,95 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(107,80 kr/kg)Pris26,95 kr
- 0.02kg(3 697,50 kr/kg)Pris73,95 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(79,80 kr/kg)Pris19,95 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(170,71 kr/kg)Pris11,95 kr
- 0.1kg(219,50 kr/kg)Pris21,95 kr
- 0.2kg(169,75 kr/kg)Pris33,95 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(448,75 kr/kg)Pris17,95 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(135,80 kr/l)Pris33,95 kr
- 0.25L(155,80 kr/l)Pris38,95 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,24 kr/l drickklar)Pris36,95 kr
- 4L(7,49 kr/l drickklar)Pris29,95 kr
- 6L(2,99 kr/l drickklar)Pris17,95 kr
- 6L(2,83 kr/l drickklar)Pris16,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(123,80 kr/kg)Pris30,95 kr
- 0.25kg(159,80 kr/kg)Pris39,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(309,75 kr/kg)Pris61,95 kr
- 0.2kg(444,75 kr/kg)Pris88,95 kr
- 0.085kg(505,29 kr/kg)Pris42,95 kr
- 0.15kg(346,33 kr/kg)Pris51,95 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.02kg(797,50 kr/kg)Pris15,95 kr
- 0.25kg(107,80 kr/kg)Pris26,95 kr
- 0.02kg(797,50 kr/kg)Pris15,95 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(129,90 kr/l)Pris64,95 kr
- 0.75L(105,27 kr/l)Pris78,95 kr
- 0.5L(109,90 kr/l)Pris54,95 kr
- 0.75L(142,67 kr/l)Pris107,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(24,92 kr/kg)Pris14,95 kr
- 1kg(12,95 kr/kg)Pris12,95 kr
- 0.15kg(66,33 kr/kg)Pris9,95 kr
- 1kg(12,95 kr/kg)Pris12,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(813,57 kr/kg)Pris56,95 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar