- Recept
- Alla samlingar
- Sopprecept
- Fiskarhustruns fisksoppa
Handla ingredienser
Sökresultat för ”10 små gula lökar (gärna pärllök)”
- 180g(15,90 kr/kg)PrisCa2,86 kr
- 0.5kg(29,80 kr/kg)Pris14,90 kr
- 0.25kg(79,60 kr/kg)Pris19,90 kr
- 0.5kg(41,80 kr/kg)Pris20,90 kr
Sökresultat för ”2 msk smör eller margarin”
- SverigeUrsprungslandNyckelhåletUrsprungsland Sverige0.75L(60,67 kr/l)Pris45,50 kr
- 0.5L(41,00 kr/l)Pris20,50 kr
- 0.5kg(137,80 kr/kg)Pris68,90 kr
- 0.5kg(109,80 kr/kg)Pris54,90 kr
Sökresultat för ”1 burk hela skalade tomater (à 400 g)”
- 0.4kg(53,75 kr/kg)Pris21,50 kr
Sökresultat för ”5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)”
- 3L(4,63 kr/l drickklar)Pris13,90 kr
Sökresultat för ”0.5 dl vitt vin”
- 0.25L(146,00 kr/l)Pris36,50 kr
- 0.25L(179,60 kr/l)Pris44,90 kr
- 0.25L(146,00 kr/l)Pris36,50 kr
Sökresultat för ”1 tsk söndersmulad timjan”
- 0.016kg(1 556,25 kr/kg)Pris24,90 kr
- 0.02kg(1 625,00 kr/kg)Pris32,50 kr
- 0.015kg(1 926,67 kr/kg)Pris28,90 kr
Sökresultat för ”300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk)”
- 0.6kg(124,83 kr/kg)Pris74,90 kr
- 0.4kg(197,25 kr/kg)Pris78,90 kr
- 0.42kg(345,24 kr/kg)Pris145,00 kr
- 0.6kg(238,33 kr/kg)Pris143,00 kr
Sökresultat för ”250 g räkor med skal eller skalade (250 g med skal motsvarar 100 g skalade)”
- 0.28kg(392,86 kr/kg u. spad)Pris110,00 kr
- 0.4kg(162,25 kr/kg)Pris64,90 kr
- 1kg(159,00 kr/kg)Pris159,00 kr
- 0.2kg(309,50 kr/kg)Pris61,90 kr
Sökresultat för ”1 dl vispgrädde”
- 0.5L(63,00 kr/l)Pris31,50 kr
- 0.25L(78,00 kr/l)Pris19,50 kr
- 0.5L(65,00 kr/l)Pris32,50 kr
- 0.5L(75,00 kr/l)Pris37,50 kr
Sökresultat för ”finhackad dill”
- SverigeUrsprungslandFrån SverigeEU EkologisktUrsprungsland Sverige(21,90 kr/st)Pris21,90 kr
- 0.02kg(795,00 kr/kg)Pris15,90 kr
Sökresultat för ”bröd”
- 0.5kg(53,00 kr/kg)Pris26,50 kr
- 0.9kg(42,78 kr/kg)Pris38,50 kr
- 0.9kg(39,44 kr/kg)Pris35,50 kr
- 0.775kg(37,29 kr/kg)Pris28,90 kr
Ingredienser
- 10 små gula lökar (gärna pärllök)
- 2 msk smör eller margarin
- 1 burk hela skalade tomater (à 400 g)
- 5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
- 0.5 dl vitt vin
- 1 tsk söndersmulad timjan
- 300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk)
- 250 g räkor med skal eller skalade (250 g med skal motsvarar 100 g skalade)
- 1 dl vispgrädde
- finhackad dill
- bröd