- Recept
- Dillbakad fisk med gröna ärtor
Handla ingredienser
Sökresultat för ”600 g alaska pollock (eller annan vitfisk)”
- 0.6kg(246,67 kr/kg)Pris148,00 kr
- 0.6kg(138,33 kr/kg)Pris83,00 kr
Sökresultat för ”1½ dl vispgrädde”
- 0.5L(65,90 kr/l)Pris32,95 kr
- 0.3L(96,50 kr/l)Pris28,95 kr
- 0.5L(87,90 kr/l)Pris43,95 kr
- 0.5L(71,90 kr/l)Pris35,95 kr
Sökresultat för ”1 dl lätt crème fraiche”
Sökresultat för ”1 msk majsstärkelse”
- 0.4kg(42,38 kr/kg)Pris16,95 kr
- 0.4kg(52,38 kr/kg)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”½ fiskbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond)”
- 6L(3,66 kr/l drickklar)Pris21,95 kr
- 6L(3,16 kr/l drickklar)Pris18,95 kr
Sökresultat för ”4 msk färsk eller fryst dill (4 msk motsvarar ca 10 g)”
Sökresultat för ”4 port ris”
- 2kg(41,00 kr/kg)Pris82,00 kr
- 1kg(45,95 kr/kg)Pris45,95 kr
- 1kg(32,95 kr/kg)Pris32,95 kr
Sökresultat för ”½ ask små gröna ärtor (à 250 g)”
- 0.25kg(115,80 kr/kg)Pris28,95 kr