- Recept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(77,90 kr/kg)Pris38,95 kr
- 0.5kg(55,90 kr/kg)Pris27,95 kr
- 0.25kg(83,80 kr/kg)Pris20,95 kr
- 0.5kg(59,90 kr/kg)Pris29,95 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- SverigeUrsprungslandEU EkologisktUrsprungsland SverigeEkologiskt0.2kg(184,75 kr/kg)Pris36,95 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(99,80 kr/kg)Pris24,95 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(213,57 kr/kg)Pris14,95 kr
- 0.25kg(127,80 kr/kg)Pris31,95 kr
- 0.1kg(249,50 kr/kg)Pris24,95 kr
- 0.2kg(194,75 kr/kg)Pris38,95 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(523,75 kr/kg)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(155,80 kr/l)Pris38,95 kr
- 0.25L(171,80 kr/l)Pris42,95 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(10,24 kr/l drickklar)Pris40,95 kr
- 4L(8,74 kr/l drickklar)Pris34,95 kr
- 4L(12,24 kr/l drickklar)Pris48,95 kr
- 2L(8,48 kr/l drickklar)Pris16,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(139,80 kr/kg)Pris34,95 kr
- 0.25kg(183,80 kr/kg)Pris45,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(375,00 kr/kg)Pris75,00 kr
- 0.2kg(350,00 kr/kg)Pris70,00 kr
- 0.2kg(490,00 kr/kg)Pris98,00 kr
- 0.085kg(575,88 kr/kg)Pris48,95 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.25kg(131,80 kr/kg)Pris32,95 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(146,00 kr/l)Pris73,00 kr
- 0.75L(117,33 kr/l)Pris88,00 kr
- 0.5L(124,00 kr/l)Pris62,00 kr
- 0.75L(158,67 kr/l)Pris119,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(28,25 kr/kg)Pris16,95 kr
- 1kg(14,95 kr/kg)Pris14,95 kr
- 0.15kg(73,00 kr/kg)Pris10,95 kr
- 0.125kg(79,60 kr/kg)Pris9,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(914,29 kr/kg)Pris64,00 kr
- 0.02kg(697,50 kr/kg)Pris13,95 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar