- Recept
- Dillbakad fisk med gröna ärtor
Handla ingredienser
Sökresultat för ”600 g alaska pollock (eller annan vitfisk)”
- 0.6kg(231,67 kr/kg)Pris139,00 kr
- 0.6kg(131,67 kr/kg)Pris79,00 kr
Sökresultat för ”1½ dl vispgrädde”
- 0.5L(61,90 kr/l)Pris30,95 kr
- 0.3L(89,83 kr/l)Pris26,95 kr
- 0.5L(83,90 kr/l)Pris41,95 kr
- 0.5L(63,90 kr/l)Pris31,95 kr
Sökresultat för ”1 dl lätt crème fraiche”
Sökresultat för ”1 msk majsstärkelse”
- 0.4kg(39,88 kr/kg)Pris15,95 kr
- 0.4kg(52,38 kr/kg)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”½ fiskbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond)”
- 6L(3,49 kr/l drickklar)Pris20,95 kr
- 6L(3,49 kr/l drickklar)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”4 msk färsk eller fryst dill (4 msk motsvarar ca 10 g)”
Sökresultat för ”4 port ris”
- 2kg(40,00 kr/kg)Pris80,00 kr
- 1kg(38,95 kr/kg)Pris38,95 kr
- 1kg(36,95 kr/kg)Pris36,95 kr
Sökresultat för ”½ ask små gröna ärtor (à 250 g)”
- 0.25kg(123,80 kr/kg)Pris30,95 kr
- 0.25kg(63,80 kr/kg)Pris15,95 kr