
Gyrosrulle med pommes frites
Av Buffé
Publicerat den 15 juli 2024
Gyrosrulle - hur gott? Stek färdig gyroskebab gjord på fläskkött, rulla in i kebabrullebröd tillsammans med nygjorda pommes frites, tomat, lök och feferoni. Och självklart några goda såser, het och mild kebabsås är ett måste. Så gott!Tidsåtgång och portioner
30 minTotal tid
3Portioner
Ingredienser
- ca 1/2 förp pommes frites (à 1 kg)
- 1 rödlök
- 2 tomater
- ca 4 feferoni
- 1/2 kruka persilja
- 2 förp kebab (gärna gyroskebab, à 275 g)
- 4 kebabrullebröd (stora)
- Till servering: kebabsås
Gör så här
Steg 1
Tillaga pommes fritesen enligt anvisningen på förpackningen.Steg 2
Skala och skiva löken. Skiva tomater och feferoni. Finhacka persiljan.Steg 3
Stek gyroskebaben enligt anvisningen på förpackningen.Steg 4
Fördela pommes frites, gyros, grönsaker och sås i kebabrullebröden toppa med persilja, rulla ihop. Severa direkt gärna med några limeklyftor.