- Recept
- Dillbakad fisk med gröna ärtor
Handla ingredienser
Sökresultat för ”600 g alaska pollock (eller annan vitfisk)”
- 0.6kg(283,25 kr/kg)Pris169,95 kr
- 0.6kg(166,58 kr/kg)Pris99,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl vispgrädde”
- 0.5L(77,90 kr/l)Pris38,95 kr
- 0.3L(113,17 kr/l)Pris33,95 kr
- 0.5L(119,90 kr/l)Pris59,95 kr
- 0.5L(79,90 kr/l)Pris39,95 kr
Sökresultat för ”1 dl lätt crème fraiche”
Sökresultat för ”1 msk majsstärkelse”
- 0.4kg(44,88 kr/kg)Pris17,95 kr
- 0.4kg(74,88 kr/kg)Pris29,95 kr
Sökresultat för ”½ fiskbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond)”
- 6L(4,33 kr/l drickklar)Pris25,95 kr
- 6L(4,33 kr/l drickklar)Pris25,95 kr
Sökresultat för ”4 msk färsk eller fryst dill (4 msk motsvarar ca 10 g)”
Sökresultat för ”4 port ris”
- 2kg(49,98 kr/kg)Pris99,95 kr
- 1kg(46,95 kr/kg)Pris46,95 kr
- 1kg(46,95 kr/kg)Pris46,95 kr
Sökresultat för ”½ ask små gröna ärtor (à 250 g)”
- 0.25kg(135,80 kr/kg)Pris33,95 kr
- 0.25kg(79,80 kr/kg)Pris19,95 kr